29/01/2015

Preporuka Apartmana za Februar 2015 - City Break Apartments

APARTMAN KNEZ MIHAJLOVA


Kao preporuku City BreakApartments-a za mesec februar izdvojili smo za Vas Apartman “Knez Mihajlova“.

Smešten je na savršenoj lokaciji u samom srcu Beograda, u pešačkoj zoni, u Ulici Vuka Karadžića, pored zgrade galerije ULUS. Ovaj veoma komforan, moderno uređen i svetao apartman, nalazi se u neposrednoj blizini svih značajnih beogradskih atrakcija, a pozicioniran je tako da pruža i neophodan mir i tišinu.

Sastoji se od prostrane, moderno uređene i svetle dnevne sobe sa trpezarijskim delom i odvojene spavaće sobe sa bračnim krevetom, kompletno opremljene kuhinje i luksuznog kupatila. U dnevnoj sobi se nalazi udoban trosed na rasklapanje, tako da se u apartman komotno mogu smestiti i do četiri osobe.


Apartman Knez Mihajlova, Vuka Karadzica ulica

Ono što svakako izdvaja ovaj apartman, jedan od najpopularnijih apartmana u raznovrsnoj ponudi City BreakApartments-a je njegova fantastična lokacija, na korak od svega što vredi posetiti i doživeti tokom boravka u Beogradu.
Sa jedne strane Knez Mihajlova ulica, pešačka I trgovačka zona, jedna od najvažnijih i najpoznatijih gradskih ulica sa mnoštvom reprezentativnih zgrada i velikim brojem značajnih i dragocenih spomenika istorije i kulture. Sa druge, Topličin i Kosančićev venac, najstariji urbani deo Beograda, koji gleda na reku Savu i prostire se od Kalemegdanske tvrđave do Brankovog mosta.

Ulica Vuka Karadžića, jedna od najstarijih beogradskih ulica, smeštena u pešačkoj zoni nadomak Knez Mihajlove, iako ne mnogo velika, može da ponudi apsolutno sve što Vam je potrebno tokom boravka u Beogradu, od supermarketa, pekare do najstarijih beogradskih kafića i restorana.

Jedan od njih je Restoran Vuk, koji ima tridesetogodišnju tradiciju u pružanju odlične usluge, koja podrazumeva kvalitetnu tradicionalnu srpsku kuhinju i odličnu atmosferu.
Iako smešten u srcu grada, izolovan je od gradske vreve, pa tokom letnjih meseci možete uživati u prelepoj i prijatnoj bašti.



Kafić Freska, otvoren 1987. godine, svojom ponudom i dekorom podseća na italijanske kafeterije i tratorije. Uz diskretnu italijansku muziku i u opuštenoj atmosferi možete uživati u pravom italijanskom espresu ili kapućinu, kao i italijanskim specijalitetima. Leti je gostima pravo zadovoljstvo da u šarmantnoj bašti osete duh beogradskih ulica.

Ukoliko poželite da osetite čari Meksika u centru Beograda, tu je restoran Zapata Ciudad, u Ulici Vuka Karadžića, koji nudi jela autentične meksičke kuhinje, spremljena po originalnim receptima, gde uz tekilu, margaritu, takose i ostale meksičke specijalitete možete doživeti i uživati u atmosferi koja dočarava pravi duh ove intrigantne zemlje.



Za sladokusce i ljubitelje sladoleda, tu je Moritz Eis, vrhunski sladoled za sva godišnja doba, koji nudi sladoled od 100% prirodnih sastojaka i domaćeg voća, a i povrća. sa ogromnom raznovrsnošću ukusa, od klasičnih do nepredvidivih kombinacija. Sa ukusima baklave, krempite, kokica, šljive, limuna i zove, cvekle i hibiskusa, pomorandže i đumbira, zelenog čaja, bele čokolade pa čak i bundeve, sladoledna revolucija je došla u Srbiju.



Ovo je samo delić onoga što možete posetiti u neposrednoj blizini Apartmana Knez Mihajlova.

Turistička ponuda Beograda je veoma bogata i raznovrsna, a u neposrednoj blizini svake od atrakcija srpske prestonice, možete rezervisati smeštaj u nekom od apartmana iz široke ponude City Break Apartments-a!

Pozivamo vas da pogledate kompletnu ponudu City Break Apartments-a na sledecem linku:
http://www.city-break.rs/category/apartmani-u-beogradu/

Posetite Beograd i otkrijte zašto se smatra najuzbudljivijom destinacijom jugoistočne Evrope!

No comments:

Post a Comment