28/05/2018

Apartman Design

Smešten u okruženju starog dela grada, Dorćola, u ulici Cara Uroša, Apartman Design može biti pravi izbor za vaš boravak u Beogradu. Nedavno renoviran, luksuzni apartman je uređen pažljivo odabranim modernim i vintadž detaljima. Zahvaljujući odličnoj lokaciji, najvažnije gradske atrakcije poput šetačke ulice Knez Mihailove i omiljene tvrđave i parka, Kalemegdana nalazi se na svega nekoliko minuta hoda. Na svega 200m od apartmana Design nalazi se i trosobni apartman Cityzen.  
Struktura
Apartman Design ima prostranu dnevnu sobu sa dvosedom na razvlačenje i odvojenu spavaću sobu sa bračnim krevetom, kompletno opremljena kuhinja i moderno kupatilo. Na maloj ali prelepoj terasi gosti mogu uživati u miru i tišini iako se nalaze u centru gradske gužve. U apartman u isto vreme mogu da borave četiri osobe (2+2).
Zamena peskira i posteljine je na 7 dana ili ranije, u skladu sa vasim potrebama.
Lokacija 
Apartman se nalazi u srcu gornjeg Dorcola, u najstrozem centru grada, nedaleko od Skadarlije, čuvene boemske četvrti Beograda, gde možete uživati u tradicionalnim restoranima, muzici i hrani, u neposrednoj blizini Knez Mihailove ulice i Kalemegdana.
Ukoliko dolazite kolima, u blizini apartmana se nalazi parking, uz doplatu.
Kada poželite…Da popijete kafu – Blaznavac, Smokvica
Da ručate – Dva jelena, Klub književnika
Da izađete – Cetinjska Clubbing District, Ben Akiba, KC Grad, Mladost
Preporucujemo sledece apartmane na istoj lokaciji u koliko dolazite u vecem drustu i zelite biti smesteni blizu jedni drugima:
Apartman MarokoApartman Central ParkApartman Laki, Apartman City Zen

No comments:

Post a Comment